SoepenKoude voorgerechtenWarme voor- en tussengerechtenHoofdgerechtenAardappelgerechten bij hoofdgerechtenDessertenHuisbereide ijstaartenGateau

Afhaalgerechten


Soepen
Onze soepen worden steeds bereid met verse groenten

  • Kippenroomsoep met garnituur van kip
  • Bloemkoolroomsoep met hamsnippers
  • Broccoliroomsoep met korstjes
  • Broccoliroomsoep met kruidenkaas
  • Preiroomsoep
  • Spinazie/groentensoep
  • Indische kippenroomsoep met kokosmelk en aroma rijst
  • Agnes Sorel roomsoep
  • Tomatenroomsoep met balletjes
  • Tomatenroomsoep met korstjes
  • Aspergeroomsoep(seizoen)
  • Winterse witloofsoep met korstjes
  • Winterse erwtensoep met gerookte spekblokjes
  • Heldere bouillonsoep met brunoise groenten
  • Uiensoep met Zwitsere kaas
  • Gevogelte roomsoep met kervel en Mechelse koekoek
  • Kervelroomsoep met korstjes
  • Wortelroomsoep met pastinaak
  • Wortel roomsoep met zachte kokos en curry
  • Gazpacho (koude soep) met soepstengels
Sandwich of krokant broodje, botercups, soepstengels (krokante broodstokjes), bruchetta natuur (olijfolie en look) ook te verkrijgen



Koude voorgerechten

  • Zalmcocktail
  • Garnaalcocktail
  • Kreeftcocktail
  • Kreeft “schoon zicht”
  • Visschelp (scampi, tonijn, krab, zalm en garnituren)
  • Exotisch kippenslaatje met zachte curryroom
  • Knapperige sla mix met Serrano ham en schilfers van Parmezaan en noten
  • Duo van gerookte eendenborst/kip met notenslaatje en pesto verde
  • Salade met scampi, St. Jacobsnootjes en pesto verde
  • Salade van kreeft, yoghurtdressing en appel
  • Salade van scampi en yoghurtdressing
  • Gerookte Schotse zalm met gehakte ui, peterselie, korstjes, tuinkruiden
  • Visbordje (tomaat met grijze garnalen, rolletje gerookte zalm, saté scampi pesto verde)
  • Tonijncarpaccio met limoen en krokante garnituur
  • Rundscarpaccio met sla mix en parmezaan
  • Rundscarpaccio deluxe met geroosterde peperkoek en ganzenleverpastei
  • Terrine van kreeft met aangepaste garnituur
  • Terrine visdambord met sla mix en tuinkruidendressing
  • Lente salade met geitenkaas/spek jonagold op Luikse wijze
  • Terrine fazant met garnituur en zoete confijten
  • Terrine eend en sinaas met garnituur en zoete confijten
  • Torentje van King Krab en brunoise groenten
  • Beringse ganzenleverpastei met getoast rozijnenbrood en zoete confijten


Warme voor- en tussengerechten

  • Vidée met rauwkost
  • Visvidée met rauwkost
  • Kaaskroketten met rauwkost
  • Garnaalkroketten met rauwkost
  • Cannelloni gevuld met parelhoen en oesterzwammen
  • Zeeschelp “op Oostendse wijze” en puree
  • Zeetongrolletjes op een bedje van romige spinazie en witte wijnsaus
  • Zeetongrolletjes met julienne groenten en saffraansaus
  • Gestoomd kabeljauwhaasje met graanmosterdpuree, dille saus, garnalen
  • Witloofrolletjes met gerookte zalm en kruidensaus
  • Witloofrolletjes met gerookte zalm, preicoulis en grijze garnalen
  • Scampi GreCa
  • Schartongrolletjes met brunoise groenten, witte wijnsaus en kervelpuree


Hoofdgerechten
Al onze hoofdgerechten worden koud afgehaald en dienen zelf opgewarmd te worden.

  • Vispannetje van de chef
  • Zeetongrolletjes op een bedje van romige spinazie en witte wijnsaus
  • Zeetongrolletjes met julienne groenten en saffraansaus
  • Gestoomd kabeljauwhaasje met graanmosterdpuree, dille saus en grijze garnalen
  • Witloofrolletjes met gerookte zalm en kruidensaus
  • Witloofrolletjes met gerookte zalm, preicoulis en grijze garnalen
  • Scampi GreCa
  • Schartongrolletjes met brunoise groenten, witte wijnsaus en kervelpuree
  • Visvidée met rauwkost
  • Trio van kabeljauw, zeetong en zalm met champagnesaus
  • Noors zalmhaasje met kruidenkaas en juliennegroenten
  • Rode poon met graanmosterdpuree, dille saus en grijze garnalen
  • Vidée met rauwkost
  • Haantje in rode wijnsaus
  • Parelhoen met jagersaus
  • Parelhoensûpreme met champignonsaus
  • Varkensfiletgebraad met graanmosterdsaus
  • Kalkoenfiletgebraad met champignonroomsaus of perzikensaus
  • Varkenshaasje met peperroomsaus of perzikensaus
  • Varkenshaasje van de chef (spek, kruidenkaas) en champignonsaus
  • Varkenshaasje met jagersaus
  • Kalkoenbiefstukje met peperroomsaus of champignonssaus
  • Gestoomde kippenfilet gevuld met julienne groenten en dragonsaus
  • Zuiderse kippenfilet gevuld met tomaat/mozzarella rozemarijnsaus
  • Gebakken kippenfilet met italiaanse ham en dragonsaus
  • Kippenfilet gevuld met speculoos en Luikse saus
  • Kippenfilet gevuld met appeltjes / rozijnen gekaramelliseerde jonagold
  • Lamskroon met kruidenkorst en dragonsaus
  • Struisvogelsteak met graanmosterdsaus
  • Eend met sinaasappelsaus
  • Eend met graanmosterd
  • Vleesmix (steak, kip, lam) met grillmix saus
  • Vleesmix (steak, kip, varken) met grillmix saus
  • Konijn op grootmoederswijze met pruimen


Aardappelgerechten bij hoofdgerechten

  • Puree natuur
  • Kervelpuree
  • Graanmosterdpuree
  • Truffelpuree
  • Spekpuree
  • Knolselderpuree
  • Kruidenpuree
  • Gebakken krieltjes met provencaalse kruiden
  • Gebakken krieltjes natuur
  • Gevulde aardappel in folie met kruidenkaas
  • Gevulde aardappel in folie met kruidenboter
  • Gevulde aardappel in folie met pesto verde
  • Gratin dauphinois (klassiek)
  • Gratin met spek
  • Verse kroketten


Desserten
Desserten mogelijk vanaf 10 stuks per soort
*Saus naar keuze: Engelse saus, chocoladesaus, fruitcoulis, amarettosaus, caramelsaus.

  • Chocolademousse
  • Witte chocolademousse
  • Duo chocolademousse
  • Chocolademousse in duo met advocaat
  • Speculoosmousse
  • Advocaatmousse
  • Tiramisu
  • Tiramisu op Luikse wijze
  • Crème brûlée
  • Pana cotta framboos
  • Pana cotta aardbei
  • Pana cotta duo mango/kokos
  • Ambachtelijke rijstpap met saffraan
  • Roomrijst met fruit
  • Ijsparfait met speculoos en een hart van nougat en caramel
  • Dessertbord javanais, chocolademousse, ijstaart classic *
  • Dessertbord bavarois woudvruchten, witte chocolademousse, speculoosmousse *
  • Dessertbord Italia tiramisu, ijstaart Italia, pana cotta *
  • Chocolade trio (chocolademousse, chocolade bavarois, ijstaart chocolade) *
  • Mini bavarois (woudvruchten, passievruchten, framboos)
  • Mini bavarois (chocolade, tiramisu, chocolade duo)
  • Javanais
  • Chocolade feuilletine met biscuit en speculoosmousse
  • Verse fruitsalade (met seizoenfruit)
  • Mascarpone schuim met woudvruchten
  • Platte kaas schuim met gecaramelliseerde appeltjes


Huisbereide ijstaarten

Ijstaart in taartvorm voor 10 tot 12 personen
  • Ijstaart classic
  • Ijstaart Italia
  • Ijstaart speculoos
  • Ijstaart framboos
  • Ijstaart aardbei
  • Ijstaart stracciatella
  • Ijstaart kokos
  • Ijstaart Luikse wijze
  • Ijstaart chocolade
Ijsstukken
Je kan bij ons terecht voor alle soorten ijsstukken, thema zelf te kiezen vb. ijslammetje, laptop, prinses, voetbalveld, … met of zonder foto en of tekst
Zeer origineel, lekker ijs zonder bewaarmiddelen
Ijsstukken vanaf 16 personen, ijslammetjes vanaf 10 personen


Gateau

Wenst u als afsluiter een feestelijk en lekker gebak? Dit is mogelijk voor slagroom of crème au beurre, u kan kiezen voor een thema, tekst ….
Vanaf 10 personen



SoepenKoude voorgerechtenWarme voor- en tussengerechtenHoofdgerechtenAardappelgerechten bij hoofdgerechtenDessertenHuisbereide ijstaartenGateau